Ambachtelijk schepijs in zwijndrecht

Over Ons

Naast overheerlijke bonbons hebben we ook schepijs. Zodra in het voorjaar het zonnetje begint te schijnen kunt u niet alleen binnen zitten maar is het ook goed vertoeven op het zonnige terras. Hier verwennen de eigenaren u graag met een lekkere kop koffie of thee, een heerlijk glas frisdrank of een vers gemaakt Italiaans schepijs. Ons schepijs word ambachtelijk gemaakt door een van onze meester ijsbereiders. Van mokka tot citroen.. wij hebben altijd 18 soorten schepijs in de winkel!

Ambachtelijk schepijs in zwijndrecht

Limburgia Vlaai

Chocobonbon is een onderdeel van Limburgia Vlaai Zwijndrecht. Hierbij bieden wij buiten de luxe vlaaien & taarten van Limburgia ook bonbons aan van Visser chocolade, ambachtelijk schepijs en overheerlijke Illy koffie!

Klik op de afbeelding om naar de website van Limburgia Vlaai te gaan.

Ambachtelijk schepijs in zwijndrecht

Smaken schepijs

Er worden 26 verschillende smaken ambachtelijk ijs gemaakt. Elke smaak word door de ijsmeester met veel passie samengesteld om tot de beste smaak te komen! In onze vestiging in Zwijndrecht hebben wij zomers altijd 18 smaken klaarliggen. Elke keer worden er andere smaken bijgevuld zodat u de meeste variatie krijgt in smaak!